Cum obtii consultanta gratuita din partea unui avocat, la inceputul unei afaceri?

Cum obtii consultanta gratuita din partea unui avocat, la inceputul unei afaceri?

Inceputul unei afaceri poate sa fie extrem de dificil. In primul rand, este o perioada noua si necunoscuta, pentru fiecare curajos care indrazneste sa isi inceapa o afacere si in al doilea rand este una dintre perioadele in care se cheltuiesc extrem de multi bani.
Cum banii sunt motivul pentru care se intra in afacere, este destul de frustrant sa ii pierzi inca de la inceput, asadar, este bine sa ii administrezi cat mai bine. De la serviciile de infiintare firma, pana la achizitiile de produse si serviciile de consultanta juridica, totul trebuie sa fie gandit foarte bine si sa fie cat mai ieftin si eficient.


Poate ca te gandesti ca poti sa renunti la anumite elemente, cum ar fi serviciile de consultanta juridica. Acestea insa, sunt cele mai importante, deoarece te pot ajuta extrem de mult pe parcursul intregii afaceri si iti pot oferi un start perfect. Din pacate, daca mergi la un avocat, special pentru astfel de servicii, sunt sanse sa te lovesti de preturi destul de mari.
Din fericire insa, exista si metode prin care poti obtine consultanta gratuita. Daca nu iti doresti sa cheltuiesti foarte multi bani pe consultanta, iata solutiile care te vor ajuta sa o obtii in mod gratuit.
  •  Solicita consultanta gratuita avocatului care iti face firma. Poti sa soliciti acest lucru inca inainte de a semna un contract de infiintare firma. In felul acesta, avocatul va fi mult mai usor de convins sa ofere consultanta gratuita  ;
  • Cauta in motoarele de cautare. O simpla cautare pe internet dupa cuvintele „ consultanta gratuita” iti poate dezvalui foarte multe cabinete de avocatura care ofera asta. Analizeaza-le pe fiecare in parte si alege acel avocat care are feedback bun din partea clientilor si evident, preturi mici la alte servicii. Cine stie, s-ar putea sa mai ai nevoie de el si cu alta ocazie;
  • Urmareste forumuri. Exista numeroase forumuri online, in care se discuta probleme juridice. Majoritatea forumurilor sunt administrate de avocati care in felul acesta atrag clienti noi. Partea buna la forumuri este ca poti obtine cu usurinta consultanta in mod gratuit, de la toti avocatii care administreaza sau frecventeaza forumul pe care l-ai ales. Pur si simplu trebuie sa pui intrebarea, pentru care ai nevoie de un raspuns si se va gasi, fara doar si poate, cineva care sa iti raspunda si sa iti ofere cele mai bune solutii.,
Consultanta juridica este un aspect extrem de important pe parcursul vietii unei firme, motiv pentru care nu trebuie sa fie neglijat.